Mitt hjem restaurant

Om Mitt hjem restaurant


Vi leverer matopplevelse du og dine gjester sent vil glemme. God mat er obligatorisk for enhver suksessfull selskap. Og mitt hjem restaurant leverer nettopp kvalitet til intim jubileum for han og henne, bryllup, konfirmasjon, bursdager og andre tilsetninger, eller bare for deg om du ønsker. Ingen oppdrag for små, ingen for store. - god mat bringer smilet fram. Alltid!

Mitt hjem restaurant er et nytt konsept, vårt hovedfokus er på råvare kvalitet, tilberedning og opplevelse. Vi tilpasser våre menyer etter dine ønsker, samt råvarer tilgjengelig for årstiden. Unik meny og restaurant mat med hjemmekos atmosfære, bokstavelig talt. Mitt hjem restaurant tilbyr en omfangsrik meny med fokus på smak og variasjoner, lekenhet med krydder fra hele verden. Smak er vår førsteprioritet, men om man ønsker en mer sunn og helsenyttig meny er det fullt mulig ved bestilling. Våre kokker har bred erfaring fra verdens kjøkken, og deres lidenskap for mat vises gjennom kreativitet og perfeksjonisme i alle ledd.

Mitt hjem restaurant legger stor vekt på personlig og god service, er du fornøyd, er vi fornøyd. - Mitt hjem restaurant har bakgrunn fra den franske, italienske og asiatiske kjøkken. Ønsker du hjelp, har spørsmål eller kanskje forslag til meny? send oss forespørsel med noen ord om hva det gjelder. Sammen kartlegger vi dine behov, og setter sammen en meny som passer for deg og dine, eller din bedrift.

Både intim tilsetning og stor catering i hele Oslo og omegn.